Fizetés és Szállítás

Külföldi szállítás: Jelenleg nem működik!

Szállítás

Házhozszállítás

A feladást követően a csomag 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, illetve a meghatalmazottja veheti át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést kap a futár érkezési időpontjáról. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, az visszaküldésre kerül a feladó számára.

Minden esetben ingyenes!

Fizetési módok: készpénz, bankkártya

Szállítás Foxpost Automatába

A FOXPOST sms-ben értesíti a címzettet a megadott telefonszámon, hogy mikor vehető át a csomag, és mi a nyitókód az automatához, ezért fontos hogy a megrendeléskor érvényes magyar telefonszámot adjon meg. A feladást követő munkanapon a csomag már átvehető az automatából. Az automata három napig őrzi meg a terméket, az ez idő alatt át nem vett csomagokat visszapostázza.

Minden esetben ingyenes!

Fizetési módok: bankkártya

Fizetés

Utánvétes Fizetés

Legfeljebb 150.000 forint értékig van lehetőség utánvéttel rendelni. A futárnál lehetőség van készpénzzel vagy bankkártyával is fizetni. Az utánvétkezelés díja minden esetben ingyenes!

FOXPOST csomag nyomonkövetése itt: www.foxpost.hu/csomagkovetes

Online Bankkártyás Fizetés

Jelenleg még nem elérhető!

Banki Átutalás

Banki átutalás esetén a következő számlaszámla utalja át az emailben megadott pontos összeget és a megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelés számot. Átfutási idő ennél a fizetési módnál plusz egy nap.

Cégnév: Solaris-Press Kft.
Számlakezelő bank: UniCredit Bank
Bankszámlaszám: 10918001-00000063-90270005

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft